Kwaliteit

Kwaliteit.

Wanneer u in zee gaat met een leverancier van kracht- en ruwvoeders of strooisels, wilt u verzekerd zijn van een goed product. Pijper Handel BV staat daarom ook voor kwaliteit en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen, zodat wij u van kwalitatief hoogwaardige producten kunnen blijven voorzien.

GMP+

Wij nemen actief deel aan het kwaliteitsprogramma van GMP+.

GMP+ is een internationaal erkend systeem voor het garanderen van de diervoederveiligheid. Door middel van dit systeem wordt precies bijgehouden of het leverende bedrijf van grondstoffen voldoet aan de minimale voorwaarden. Het GMP+ systeem wordt in Nederland in de hele diervoedersector gehanteerd. U kunt dus met een gerust hart veevoeders voor uw dieren bij ons bestellen. Voor meer informatie over het systeem verwijzen wij u graag door naar de website van het PDV.

Secure Feed

Ook is Pijper Handel BV volwaardig deelnemer van SecureFeed, een onafhankelijke organisatie voor de borging van veiligheid van diervoeders. SecureFeed richt zich voornamelijk op voedermiddelen en grondstoffen die door melkveehouderijbedrijven worden aangekocht. Mocht u meer informatie willen over deze organisatie dan verwijzen wij u graag door naar de website van SecureFeed.

Naast het borgen van de kwaliteit door actieve deelname aan kwaliteitsprogramma's, hebben wij een calamiteitenverzekering,die voldoet aan de voorwaarden van het kwaliteitssysteem focus van Friesland Campina. Deze wordt regelmatig gescreend om alle risico's af te dekken.