Geïnteresseerd?
Bel naar 0348 489 012 of laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou verder te helpen!
Perspulp
De basis van perspulp is de suikerbiet. Tijdens de verwerking van suikerbiet tot suiker worden de suikerbieten in dunne reepjes gesneden. Deze worden via wasmolens naar broeitroggen getransporteerd. Warm water zorgt ervoor dat de suiker uit de bietenreepjes gehaald wordt. Perspulp is een energierijk product dat vrijkomt na de winning van suiker uit de suikerbieten. Het is een hoogwaardig energieproduct dat pens energie levert. Deze energie komt vrij uit licht verteerbare ruwe celstof. Daardoor is perspulp uitermate geschikt in rantsoenen met een matige energievoorziening. Perspulp is leverbaar van september tot en met januari.
Opslag en houdbaarheid
Perspulp dient direct na aankomst zorgvuldig en laagsgewijs ingekuild te worden op een schone en verharde ondergrond. Na ontvangst de perspulp vastrijden, de toplaag met landbouwzout bestrooien en het folie met een gronddek belasten. Ook kan er met een aardappelpersvezel of ander aardappelproduct afgedekt worden.
Droge stof
VEM
VEVI
DVE
OEB
FOS
Ruw eiwit
Ruwe celstof
RA
Suiker
P
K
26 %
1073
1169
95
-63
601
87
194
71
37
0,9
4,1
Geïnteresseerd?
Bel naar 0348 489 000 of laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou verder te helpen!